Kontaktinformasjon

Xource AS
Ensjøveien 10A, 0655 OSLO

Telefon
+47 989 94 225
E-post
post@xource.no

Branding er for alle uavhengig av størrelse

Merkevarebygging er prosessen hvor en binder et hav av følelser, image og renommé til en bedrifts navn, tjeneste eller produkt. Branding er det unike sett av kvalifikasjoner, styrker, viktige egenskaper og unike verdier som skal gi en verdi for målgruppen din. Bedriftens merkevarebygging er en måte å avklare samt kommunisere på hvor det kommer frem hva som gjør akkurat din bedrift både unik, spesiell og enestående. Det representerer hva som er autentisk med bedriftens personlighet, karakter og offentliggjør din bedrift.

Selve essensen innen merkevarebygging er å gi en lovnad om hvem du er og hva du kan utrette. Dette må kommuniseres både krystallklart og konsekvent på tvers av alle kanaler, både online og offline. Det er disse verdiene som forbrukeren opplever å få i kontakt med din bedrift, tjeneste eller produkt. Det er igjen disse verdiene forbrukerne er mer enn gjerne villige til å betale for, og samtidig fortelle videre om ved å spre ordet.

En god investering

Invester i noe som faktisk har betydning for din virksomhet.

Full kontroll

Rapporteringer fra vår side gir full kontroll over kostnadene.

Økt kjennskap

Branding gir økt kjennskap til din bedrift og deres produkter.

Hvorfor bygge brand?

Du blir 100% gjennomført og profesjonell, slik at du oppnår raskere økonomisk frihet og når ut til flere på kort periode. Videre får du høyere inntjening og blir samtidig mer attraktiv.

Samle alle løse tråder, nøst inn alt du har spredd ut for å tilfredsstille kundene, og skap fokus og struktur. I retur får du indre ro, selvsikkerhet og står trygt i dine valg.

    Løft merkevare til toppnivå og bli et brand som matcher ditt ambisjonsnivå. Vi hjelper deg; ditt mål er vårt mål!

Hvorfor Xource AS?

Å være lederen i egen business, krever sitt, og det kan være ensomt på toppen. Vi i Xource AS er med deg hele veien under brandingprosessen enten om vi velger å rebrande det du har eller om vi bygger opp en ny brandingstrategi.
I Xource AS er vi opptatt av å:

La oss sammen se nærmere på dine behov og våre løsninger.

Få gratis konsultasjon
med en rådgiver

Kontakt oss

- LA OSS SAMMEN TA EN TITT PÅ DINE BEHOV