Kontaktinformasjon

Xource AS
Ensjøveien 10A, 0655 OSLO

Telefon
+47 989 94 225
E-post
post@xource.no

Hva vi tilbyr

Xource AS er et av landets ledende kompetanehus etablert i 2018. Til våre kunder tilbyr vi smarte, innovative og fremtidsrettede bransjeløsninger rettet mot både privat- og bedriftsmarkedet. Vi har en god og bred erfaring innenfor tjenester og fagfelt vi tilbyr, og elsker genuint det vi driver med. Dette har medført at vi i dag har partneravtaler med flere kjente, både nasjonale- og internasjonale, virksomheter og merkevarer.

Med en rekke nasjonale- og internasjonale funksjoner innen spesialisert salg har vi i dag landets mest avanserte og effektive salgsmetodikker. Dette har resultert i at til og med de mest krevende salgsprodukter blir til relativ enkle produkter å selge. I Xource AS er vi opptatt av å være en lærende og skapende virksomhet med et arbeidsmiljø preget av unge og fagkyndige mennesker. Vi utvikler morgendagens salgshelter!

I Xource AS strekker vi oss langt for våre medarbeidere. Vi tilbyr blant annet:

Ledige stillinger

Salgskonsulent

I forbindelse med vårt samarbeid med en spennende ny partner er vi nå på jakt etter dyktige salgskonsulenter for å styrke vårt salgsteam. Vi søker deg som er sulten, målbevisst med et brennende ønske om å lykkes innen salg. Dette er en perfekt jobb både for deg som er på utkikk etter en fleksibel jobb ved siden av studiene eller om du ønsker fast stilling. Er du en som liker å utfordre deg selv, glad i å snakke med nye mennesker, samt har et ønske om å utvikle deg til enhver tid, da er det akkurat deg vi er på jakt etter!

Xource AS holder til i moderne lokaler sentralt på Majorstuen og har flere års erfaring innen salg og opplæring av salgskonsulenter. Som ansatt hos oss vil du oppleve at vi bruker tid på kompetanseheving som former gode selgere, slik at alle kan utnytte sitt fulle potensiale. Som salgskonsulent hos oss vil du få god opplæring og tett oppfølging. For den rette kandidaten kan veien være kort for videre karriereutvikling i selskapet.


Arbeidsoppgaver:
■ Selge et produkt målgruppen allerede har kjennskap og interesse for ved oppsøkende salg
■ Se kundens behov samt være en pådriver i forhandlinger med potensielle kunder
■ Holde budsjett- og resultatansvar
■ Rapporteringer til både salgs- og teamleder

Dine egenskaper:
■ Helst ha fullført videregående opplæring, men ikke et krav
■ Minimum 16 år
■ Sulten på å lykkes innen salg og markedsføring
■ God formuleringsevner både muntlig og skriftlig (Norsk/Svensk)
■ Strukturert og selvgående med et solid konkurranseinstinkt
■ Gjerne erfaring fra salgsbransjen, men ikke nødvendig


Vi tilbyr
■ En arbeidsplass med meget gode produkter og anerkjente merkevarer
■ Konkurransedyktige betingelser + bonuser
■ Gode utviklingsmuligheter i et voksende og solid selskap
■ Et trivelig miljø samt vekt på kompetansebygging
■ Et mangfold av konkurranser og premiering
■ Et ungt og profesjonelt arbeidsmiljø

Arbeidstiden er fra ca. 16:00 til ca. 21:00 og passer perfekt for deg som ønsker å kombinere jobb og studier. Dette gir deg stor fleksibilitet og frihet til å jobbe mer når du har mulighet, samt trappe ned igjen når studiene starter til høsten.

Søknad og CV sendes til jobb@xource.no.

Ingen ledige stillinger

Ikke bekymre deg; vi er fremdeles alltid på utkikk etter dyktige selgere.
Vi er alltid på jakt etter deg med glimt i øyet, stor kapasitet og som har et ønske om å selge. Du får utfordret deg selv, tenke nytt og du vil være en del av et team som ønsker å dra i samme retning. Har du interesse og erfaring fra bransjen, og vet hva som må til for å få kundene til å signere og kontraktene fylt opp, da er det akkurat deg vi er på jakt etter.

Send oss en søknad hvor du forteller oss litt om deg selv, samt din CV så kommer vi tilbake til deg.
Søknader kan sendes til jobb@xource.no.

SØK I DAG - GÅ VIDERE TIL SØKNADSSKJEMA

- LA OSS SAMMEN TA EN TITT PÅ DINE BEHOV