Kontaktinformasjon

Xource AS
Ensjøveien 10A, 0655 OSLO

Telefon
+47 989 94 225
E-post
post@xource.no

Øk sparingen på en sikker og effektiv måte

Det er med megen stor sikkerhet vi først og fremst kan påpeke at man ikke blir rik over natten. I mediene sirkulerer det ofte historier om folk som gjør enorme summer over natta. Men for enhver person som lykkes, er det over tusen så mange som mislykkes. Investeringer består ikke bare av skjær flaks slik mange skal ha det til. Har man erfaring fra bransjen og kan finne løsninger ved å se på ulike kalkyler, data og andre økonomiske tall, er det lurt å investere der en ser sin fordel. Det er nemlig der vår visjon stammer fra; ditt mål er vårt mål!

Benytter du deg av våre investeringstjenester vet du til enhver tid hva som kan være lønnsomt å legge litt av sparingen på. Vi holder deg regelmessig oppdatert på aksjer, fond og investeringer i andre foretagender ved å informere deg om hva som gir best avkastning, og hva som er favorittene på markedet i dag. Vi vil sende deg notifikasjoner i realtid da du ønsker å handle, slik at du kan ta rygg om avgjørelsene deres. Det er alltid lurt å ha dyktige fagfolk bak sin rygg som kan komme med innspill, slik at du og din bedrift slipper å gå på en smell.

Spar penger

Ha en rådgiver med erfaring bak deg, og spar deg for tap.

Markedsorientert

Våre rådgivere holder seg alltid oppdatert iht. dagens marked.

Økt omsetning

Profesjonell veiledning gir økt omsetning i de fleste tilfeller.

Markedsanalyse

Markedsanalyse er ment for å avdekke hvordan markedet kan oppfylle virksomhetens behov og bidra til å sikre at det blir etablert en gunstig, sikker og effektiv konkurransestrategi.

Markedsanalyser bør gjennomføres på løpende basis og som en naturlig del av forretningsprosessen. Å forstå potensialet i å gjennomføre analyse, og lære bedrifter å bruke denne innsikten, er avgjørende for å være en solid bedrift. Samtidig blir man mer konkurransedyktig over tid.

    Begynn med den sikre sparingen i dag ved å kontakte oss!

- LA OSS SAMMEN TA EN TITT PÅ DINE BEHOV